EasyFix Kerstboomstandaard

De EasyFix kerstboomstandaard is een innovatieve en praktische oplossing om je kerstboom snel en stevig te installeren, waardoor je kunt genieten van een stressvrije en feestelijke kerstdecoratie. Deze standaard is met het oog op gebruiksgemak en stabiliteit ontworpen en biedt een scala aan handige eigenschappen:

1. Eenvoudige Installatie:
Het installeren van je kerstboom is nog nooit zo makkelijk geweest. Dankzij de EasyFix standaard hoef je geen complexe instructies te volgen of ingewikkelde gereedschappen te gebruiken. Plaats gewoon je boom in de standaard, het conische gat wat wij in de boom boren past precies op de conische pin in de standaard.

In 5 seconden staat uw boom stevig en kaarsrecht! 

2. Maximale Stabiliteit:
De EasyFix standaard is ontworpen om je kerstboom stevig en recht te houden. Geen zorgen meer over een wiebelende boom die mogelijk een gevaarlijk kan zijn. Met deze standaard staat je kerstboom veilig en stabiel, waardoor je zonder zorgen kunt decoreren.

3. Duurzaamheid:
De Easyfix Classic is gemaakt van hoogwaardige materialen, en ontworpen om jaar na jaar hergebruikt te worden. Dit maakt het een milieuvriendelijke keuze voor je kerstdecoratie, en het bespaart je bovendien veel geld op de lange termijn.

4. Ingebouwd Waterreservoir:
Al onze EasyFix standaarden zijn voorzien van een handig ingebouwd waterreservoir. Hiermee kun je je boom snel en handig water geven. Vaak wordt gedacht dat een boom zonder kluit (wortels) geen water meer op neemt. Dat is een groot misverstand. Juist bomen zonder kluit nemen water op, veel meer nog dan een boom met kluit. En juist dat water zorgt ervoor dat de boom veel langer mooi blijft en de naalden veel beter vast houdt.

5. 100 % garantie! Niet tevreden? Geld terug!

Na jarenlang zoeken en experimenteren zijn wij eindelijk overtuigd van een standaard die écht doet waar deze voor is. We zijn zelfs zo overtuigd dat wij 100% garantie geven. Niet goed = geld terug. Daarnaast bieden wij 5 jaar fabrieksgarantie op alle Easyfix Classic standaarden. 

De easyfix kerstboomstandaard is dé oplossing om elk jaar opnieuw weer te genieten van een prachtige boom!